Skip to content

Политика за Рефундирање

Во случај на ОТКАЖАНИ или ОДЛОЖЕНИ НАСТАНИ, Ротари Клуб Кочани – Виница ја има следната политика:

  • За ОТКАЖАНИ настани парите ќе Ви бидат вратени за котизациите купени преку Интернет (online).
  • За ОДЛОЖЕНИ настани навремено ќе добиете известување за датумот и местото на настанот. Доколку терминот за одложениот настан не е во согласност со вашите активности, котизацијата ќе ви бидат заменета со котизација за друг настан или парите ќе ви бидат вратени.

Рефундирање на средства со цел откажување на купени котизации, по барање на клиентот, не е можно.