Skip to content

Контакт ние сме тука за Вас

Ние сме тука за Вас

Искористете ја формата подолу за да стапите во контакт со нас.  Вообичаено ќе добиете одговор во рок од 48 часа. Во случај да не добиете одговор, Ве молиме пратете ни емиал директно.

ИНФОРМАЦИИ ЗА СОСТАНОЦИ

Време: Понеделник, 20:00

Место: Хотел СитиИН

Град: Кочани

M. [email protected]
T. +389 71 270 702