Skip to content

Rotary Run 2023

Дата:

28 мај, 2023

Време:

11:00 am

Локација:

Улиците во централното градско подрачје

По втор пат Хуманитaрна Ротари Трка 2023 во Кочани,

Недела 28 Мај 2023г. – 11 часот на 5 или 10 километри организрана од Ротари Клубот Кочани-Виница.

Трката ќе се одржи на низ Кочанските улици.

Право на учество имаат сите љубители на трчањето и здравиот начин на живот.

Регистрирајте се и платете ја вашата котизација онлајн овде.

Со секоја уплатена котизација добивате стартен број со чип, стартен паќет со производи од спонзорите, медал за учество како и благодарница за донацијата.

Сите собрани средства од настанот ќе бидат употребени за хуманитарни цели.

Видете ја листата на Пријавени

 

 

  • Улиците во централното градско подрачје
  • Кочани
  • 2300
  • Македонија

Детали

  • 28 мај, 2023 11:00 am   -   12:00 pm
Сподели со пријатлите
Додади во календарот