Skip to content

Rotary Run 2024

Дата:

14 април, 2024

Време:

11:00 am

Локација:

Улиците во централното градско подрачје

По трет пат Хуманитaрна Ротари Трка 2024 во Кочани,

Недела 14 Април 2024г. – 11 часот на 5 или 10 километри организрана од Ротари Клубот Кочани-Виница.

Трката ќе се одржи на низ Кочанските улици.

Право на учество имаат сите љубители на трчањето и здравиот начин на живот.

Регистрирајте се и платете ја вашата котизација онлајн овде.

Со секоја уплатена котизација добивате стартен број со чип, стартен паќет со производи од спонзорите, медал за учество како и благодарница за донацијата.

Сите собрани средства од настанот ќе бидат употребени за хуманитарни цели.

Видете ја листата на Пријавени

 

Регистирај се:

Тип на котизација: Број на котизации Цена по котизација
Индивидуална 5К

Наменето за тркачи поединеци или дел од тим кои ќе трчаат на 5км

600,00 ден
Индивидуална 10К

Наменето за тркачи поединеци или дел од тим кои ќе трчаат на 10км

600,00 ден
Фамилијарна 2,5К

Наменето за фамилијарен тим составен од двајца возрасни и деца до 16 години, сите членови добиваат стартен број и медал за завишена трка, но има само еден чип за мерење на времето и мора сита заедно да ја завишат трката на 2,5км

1.000,00 ден
Подршка без учество

Дадете ја подршката на овој настан без да учествувате во трката

600,00 ден
Количина: Вкупно
  • Улиците во централното градско подрачје
  • Кочани
  • 2300
  • Македонија

Детали

  • 14 април, 2024 11:00 am   -   12:00 pm
Сподели со пријатлите
Додади во календарот