Skip to content

Оризова Вечер 2023

Дата:

30 септември, 2023

Време:

8:00 pm

Локација:

Хотел Ресторан - АМОР

Почитувани,

Имаме чест и задоволство да Ве поканиме на 9та Традиционална Оризова Вечер на Ротари клубот Кочани – Виница.

Придружете ни се на овој хуманитарен настан, да се дружиме и забавуваме, да се едуцираме за Кочанското Бело Злато, но најважно од се да помогнеме на оние на кои им е најпотрeбно.

И оваа година подржувач на Оризовата Вечер е Општина Кочани.

Програмта е збогатена со прикладни настани како дел од Кочанските Денови на Оризот.

Воедно Ве известуваме дека од оваа година ова е главниот настан на РК Кочани-Виница

Да ја оствариме целта заеднички, да помогнеме на тие на кои им е најпотребно.

Дата: 30.09.2023 година, Почеток: 20 часот Локација: Хотел Ресторан Амор – Кочани Котизација: 2000ден.

Ротари Клуб Кочани – Виница Претседател: Зафир Наков 071 246 272‬ Секретар: Владимир Павлов 075 457 390‬

Настанот заврши

Локација:

  • Хотел Ресторан - АМОР
  • Кочани
  • 2300

Детали

  • 30 септември, 2023 8:00 pm
Сподели со пријатлите
Додади во календарот